Tarot cards and crystal ball.

Taropoplæg & Tarotundervisning på Møn

Ræk hånden ud og lad dig inspirere.

Hvis vi accepterer Jungs ide om, at grundlæggende spirituelle arketyper er struktureret ind i det menneskelige sind, kan tarotkortene betragtes som et udtryk, for hvad Jung har kaldt individuationsprocessen. Individuationsprocessen er, i modsætning til menneskets almindelige vækst, et udtryk for den ubevidste stræben mod psykisk udvikling, der ifølge Jung findes hos os alle.

Tarot en erkendelsesrejse.

Kom indenfor i Tarots verden. Lær at tolke Tarotkortenes symboler og at forstå deres betydning.  Kom med på en erkendelsesrejse fra det bevidste ind i det ubevidste. Brug Tarotkort som et redskab til selvudvikling og som en vejviser til at lære noget om os selv.

Tarot har for mig været og er forsat som en eventyrrejse ind i det ukendte. Forunderligt. Jeg begejstres og min nysgerrighed stimuleres igen og igen. Gode oplevelser bør deles, og jeg kan lide at formidle, inspirere og undervise i Tarot.

Tarotuddannelse

javannetarot
Nyt hold starter lørdag den 10.9. kl.10-14.
Tarotkort er en billedserie bestående af i alt 78 kort. Samlet og hver for sig fortæller de 78 kort hvordan vi kan forstå og begribe hvad der sker i og omkring os.
Lær at læse og forstå den gamle visdom der ligger gemt bag tarotkortenes symboler.
Lærer du, hvad kortene står for, og hvordan de arbejder sammen, kan du bruge dem på en måde, der både kan give dig råd, udvikle dig og inspirere dig.
Tarotkortene er som et visuelt billede af din bevidsthed, en billedbog der afspejler vores udviklingsvej gennem livet, og Tarot kan derved være med til at give dig en større forståelse for den rejse der kendetegner vores udvikling som mennesker
Tag med på en arketypisk rejse gennem sindet, hvor kortene bliver tydet og tolket med psykologiske begreber og psykologisk indsigt.
Jeg arbejder med Javanne Tarotkort, men du er velkommen til at medbringe dine egne kort. Javanne Tarot er unikke ved deres kvadratiske form, der giver hvert kort 4 positioner, der viser hvor fokus er lige nu.
Når vi er blevet fortrolige med Tarotkortenes verden vil jeg hver gang gennemgå 6 kort.
TAROTKORT. En bevidst tilgang til det ubevidste.
Eneste forudsætning er lyst og interesse. Der er plads til 8 deltagere på et hold. Så ræk hånden ud og lad dig inspirere. Der vil være undervisning 1 gang om måneden

Pris. 350kr pr gang.

Der vil være vand, kaffe og te. I pausen vil der blive serveret en let frokostanretning.

TILBUD
Såfremt du er interesseret i at deltage vil du for yderligere 100kr få et komplet sæt Javanne Tarotkort bestående af 78 kort og en tolkningsbog

Underviser. Psykolog Annette Berthelsen
Sted. Psykologisk Praksis
Udbyvej 39. 4780 Stege
Tilmelding. Tlf.20405546 eller

. E-mail psykologannetteberthelsen@gmail.com

 

   Psykolog Annette Berthelsen
   Udbyvej 39 - 4780 Stege - Telefon: 20405546 Mail: info@psykologiskpraksisstege.dk